Livtjänst Sverige AB finns registrerat i Socialstyrelsens vårdgivaregister. Livtjänst uppfyller samtliga krav och direktiv för verksamhetens art och behov.


Ambulans / Evenemangsambulans

Vi kan erbjuda ambulansberedskap med tillhörande personal och utrustning. Utrustningen motsvarar Svensk standard för ambulanssjukvård.
Läs mer …


Festival- & Evenemangssjukvård

Vi har en bred erfarenhet från evenemang av alla sorter. Livtjänst hjälper er med analys till planering inom all sjukvård och räddning. 
Läs mer …


MC Ambulans

MCn är det perfekta färdmedlet vid större evenemang när det behövs en förstärkningsresurs… 
Läs mer …


Sjukvårdare & Sjuksköterska

Vi tillhandahåller den personal och kompetens som behövs inom evenemangssjukvård och evenemangsräddning för att ge en fullgod säkerhet på ert arrangemang. Läs mer …


Läkare

Tjänsten används oftast som ett komplement till våra andra tjänster där man har ett ökat behov av hög medicinsk kompetens och tillgänglighet. 
Läs mer …


Filminspelning / On-set Medic

Livtjänst är en privat vårdgivare som specialiserat sig på anpassad sjukvård. Företaget finns registrerat i Socialstyrelsens vårdgivaregister.
Läs mer …


SjukvårdstältLäs mer …


Terräng & Svår miljö

Tjänsten är ett komplement till våra andra tjänster inom sjukvård och räddning där tillgängligheten i svår miljö ställer högre krav.
Läs mer …


Anpassad sjukvård / VIP

Denna tjänst används när VIP personer är i behov av sjukvård på hotellet på konserten eller på idrottsplatsen. Tjänsten kan ges till en enskild person eller en större grupp.
Läs mer …


Kontakt
Ring oss för rådgivning, 010 – 220 10 02
Ni kan också fylla i intresseanmälan i vårt kontaktformulär eller maila oss direkt på [email protected]
Vi ser fram emot att höra från er.