Vår verksamhet

Den som är verksam sjuksköterska idag vet att yrket är under förändring. Alternativa arbetsgivare växer i förhållande till traditionella, kommuner och landsting. Ni som prövat på bemanning eller känner någon som gjort det har kanske sett några av fördelarna. Det är omväxlande, du bestämmer själv när du vill arbeta och breddar din kompetens genom att uppleva nya miljöer och avdelningar. Högre timersättning och större möjlighet att påverka arbetstider innebär dessutom att du kan höja din inkomst.

_B040175

Varför bemanning?

Det finns flera scenarier där bemanningsarbete passar dig; När du läser en vidareutbildning och behöver en extrainkomst; När du inte vill arbeta fulltid; När du vill pröva på något nytt ett tag; När du vill höja din inkomst. Om du känner att bemanning är något för dig och vill arbeta i en organisation som förstår sjuksköterskeyrket är Sjuksyrra ditt självklara val.

Lön och villkor

Sjuksyrra betalar din resa och ditt boende under uppdragstiden och ser till att dina förutsättningar att klara uppdrag är så goda som möjligt. Lön betalas ut vid två tillfällen varje månad. För att få din lön utbetald behöver du fylla i en tjänstgöringsrapport (länk). För tjänstgöringsrapporter som är oss tillhanda innan den 13:e i kalendermånaden betalas lön ut den 15:e. För tjänstgöringsrapporter som är oss tillhanda efter den 13:e och innan 27:e i kalendermånaden betalas lön ut den 30:e. På så sätt behöver du aldrig vänta länge på din lön.