Du har antagligen sökt på “HLR instruktör Stockholm” och då har du kommit helt rätt – välkommen till oss på Livtjänst. Vi erbjuder flera olika utbildningar och kurser för företag och grupper, som leds av erfarna instruktörer i HLR.

Utbildningarna sker i grupper om minst fem personer, och vi kommer ut till er för att utbilda – detta för att få en så bra verklighetsanpassning om något skulle hända. Givetvis har vi då med oss all utrustning och allt material som behövs för utbildningen.HLR instruktör Stockholm

Att ha kunskap inom HLR är ovärderligt och livsviktigt, eftersom varje minut räknas vid ett plötsligt hjärtstopp – från att det inträffar till att man sätter igång med hjärt- och lungräddningen. På grund av att de flesta hjärtstoppen sker utanför sjukhus och att många inte vet hur de ska agera när en sådan situation uppstår är det tyvärr alldeles för många som inte överlever sina hjärtstopp.

Utbilda dig till HLR instruktör och få kunskapen som krävs för att kunna rädda liv

Av de 10 000 som drabbas varje år i Sverige är det bara 500 som överlever – en förfärlig siffra som vi definitivt vill ska bli högre. Ju fler som har kunskap inom hjärt- och lungräddning, desto fler kan överleva ett plötsligt hjärtstopp.

Våra instruktörer har själva lång erfarenhet av att vårda personer som drabbats av plötsligt hjärtstopp. Vi utbildar givetvis enligt Svenska HLR-rådets riktlinjer vilket gör att du kan lita på att utbildningen sker helt korrekt, och i våra kurser varvar vi både teori och praktik för bästa möjliga resultat.

Kontakta oss för att utbilda dig till HLR instruktör i Stockholm

Tveka inte att höra av dig till oss om du är intresserad av en kurs i HLR med en instruktör i Stockholm. Då berättar vi gärna mer om våra olika kurser och vad vi kan erbjuda dig, samt boka in en passande tid för utbildningen. Välkommen till Livstjänst.