Har du ett behov av eller viljan att hjälpa andra människor? Vill du vara med och sprida kunskap om hjärt- och lungräddning? Att bli HLR instruktör i Uppsala betyder att man handleder andra att på bästa sätt hantera nödsituationer, förebygga olyckor och framför allt rädda liv.

Vi på Sjuksyrra har kurser och utbildningar för dig som vill bli HLR instruktör i Uppsala eller på andra platser i landet. Med rätt kunskap i hjärt- och lungräddning kan alla bidra till att fler liv går att rädda så länge det utförs i ett tidigt skede.

Vi är alltså alternativet för dig som vill ta dina kunskaper till nästa nivå och bli HLR instruktör i Uppsala och på egen hand starta din HLR-organisation.

Utbilda er med oss och bli en professionell HLR instruktör i Uppsala!

HLR Instruktör Uppsala Sjuksyrra erbjuder utbildningar för alla som vill bli en professionell och välutrustad HLR instruktör i Uppsala. Våra HLR instruktörer i Uppsala är legitimerade sjuksköterskor eller undersköterskor med lång erfarenhet som ser till att du har den kunskap du behöver för att kunna lära ut HLR till andra.

En HLR instruktör är Svenska HLR-rådets högra arm ut i samhället och spelar en viktig roll i att sprida kunskap om just HLR och hjärtstartare.

Svenska HLR-rådet använder sig av den så kallade kaskadprincipen för att få ut kunskapen i samhället där en HLR instruktör kan utbilda 12 nya personer. Som HLR instruktör i Uppsala kan du alltså utbilda och hjälpa 12 andra att rädda liv.

Vi på Sjuksyrra hjälper dig bli en HLR instruktör

Oavsett om det är i Uppsala, Stockholm eller på andra platser i landet. De förkunskaper som krävs för att gå vår HLR utbildning är en grundutbildning inom sex veckor innan kurstillfället.

Hjälp oss att hjälpa andra! Gå en utbildning och bli en HLR instruktör med oss på Sjuksyrra. Hör av dig i dag, så får du veta mer om vart närmaste HLR utbildning finns för dig att gå. Varmt välkommen!