Vänd dig till oss på Sjuksyrra när du är ute efter en utbildning i HLR för sjukvårdspersonal. Vi har olika utbildningar inom hjärt- och lungräddning. Inklusive kurser för sjukvårdspersonal på till exempel vårdcentraler, sjukhem eller andra vårdavdelningar.

Att ha kunskap inom HLR är både ovärderligt och livsviktigt, speciellt för sjukvårdspersonal.Vi utbildar i grupper om 4-6 personer i ett kurstillfälle som tar ca 4 timmar. För bästa möjliga verklighetsanpassning kommer vi ut till er och utbildar, och då har vi självklart med oss den utrustning och det material som krävs. Våra kurser leds av erfarna instruktörer med erfarenhet av att vårda personer som drabbats av plötsligt hjärtstopp.HLR för sjukvårdspersonal

Varje år drabbas 10 000 personer i Sverige av hjärtstopp, men bara 500 överlever – en förfärlig siffra som vi vill ska vara högre. Ju fler som har kunskap kring HLR, desto fler personer har större chans att överleva ett plötsligt hjärtstopp.

För att gå en kurs inom HLR för sjukvårdspersonal finns det några förkunskapskrav – vi vill att du ska ha övat HLR de senaste sex månaderna, läst igenom kursboken innan utbildningen, gjort webbutbildning med godkänt resultat samt ta med din godkända skrivning till kursen.

Kontakta oss för en utbildning inom HLR för sjukvårdspersonal

Tveka inte att kontakta oss om du är intresserad av en kurs inom HLR för din sjukvårdspersonal, så berättar vi mer om kursens upplägg och kan boka in en passande tid för att komma till er. Välkommen!