Söker du efter en hjärtstartare utbildning i Stockholm? Då har du hittat helt rätt. Vi heter Livstjänst CMBL och är ett professionellt konsultföretag som erbjuder utbildning i hjärt- och lungräddning till företag och privatpersoner.

Med vår hjärtstartare utbildning i Stockholm lär du dig att rädda liv. Varje dag drabbas människor av plötsligt hjärtstopp och dödsiffran är stor. Vem som helst kan drabbas vart som helst – på arbetsplatsen, i hemmet eller på annan allmän plats.

Tiden för ambulansen att ta sig till platsen kan vara lång. Varje sekund är livsviktigt om hjärtat ska lyckas återstartas. Anledningen till att många inte överlever när hjärtat slutar pumpa är att de inte hinner in till sjukhus i tid. Men det behöver inte vara så.

Det borde vara självklart att ha hjärtstartare tillgängliga på allmänna platser

Dessutom är det min och din uppgift att ta vårt ansvar och lära oss grundläggande hjärt- och lungräddning. Det kan vara avgörande när olyckan är framme.

Genom att sprida kunskap om hjärt- och lungräddning finns det stor möjlighet att den som drabbas av plötsligt hjärtstopp klarar sig. Om fler lär sig hjärt- och lungräddning och att använda en hjärtstartare skulle antalet som överlever öka avsevärt.

Vår hjärtstare utbildning i Stockholm riktar sig till alla som vill lära sig hjärt- och lungräddning. Inga förkunskaper krävs. Utbildningen sker enligt Svenska HLR rådets riktlinjer och med erfaren instruktör. För bästa verklighetsanpassning sker utbildning hos er.

Gå vår hjärtstartare utbildning i Stockholm – Rädda liv

Ett hjärta som har förlorat sin pumpförmåga startas inte enbart av HLR utan måste få en strömstöt genom sig. Denna strömstöt ges av en hjärtstartare, även kallat defibrillator som placeras på den medvetslöses nakna bröst. Hur du använder en hjärtstartare får du lära dig på vår utbildning i Stockholm.hjärtstartare Stockholm

Vi erbjuder dig hjärtstare utbildning i Stockholm med en erfaren och professionell instruktör. Vi undervisar dig och dina medarbetare i livräddning och första hjälpen. Vårt mål är att du efter avslutad kurs bättre ska kunna hantera en stressad situation där en person drabbats av plötsligt hjärtstopp. Förhoppningarna är att du efter avslutad kurs ska känna en trygghet och mod som får dig att ta steget fram när en medmänniska behöver hjälp.

Du har inget att förlora men mycket att vinna – hör av dig till oss så berättar vi mer om vår hjärtstartare utbildning i Stockholm. Tillsammans räddar vi liv!