Köp hjärtstartare till bra priser

Förmodligen har du nu sökt efter “hjärtstartare pris”,  och då kan vi förmodligen bemöta dina funderingar.

Statistik på antalet hjärtstopp som sker i Sverige varje år är tillräcklig argumentation för att köpa hjärtstartare. Över 10 000 personer drabbas av hjärtstopp i Sverige varje år och bara 600 av dessa överlever. Vissa argumenterar för att det är för dyrt att köpa hjärtstartare.

Men priset för en hjärtstartare är inget mot vad det kostar att förlora ett liv. Strunta i hjärtstartarens pris och fokusera på att rädda liv istället.

Vi på Sjuksyrra erbjuder hjärtstartare i många olika varianter och prisklasser. Alla är noggrant testade och står sig mycket bra på marknaden. Oavsett vilken miljö du vill använda hjärtstartaren i har vi alternativ för dig.

Specialanpassade beredskapstjänster och utbildningar:

  • Sedan 2002 har vi utvecklat vår verksamhet inom livtjänst och evenemang
  • Erbjuder av hjärtstartare och övriga hjälpmedel via vår webbshop
  • Vi vill vara den ledande aktören och kundens självklara val
  • Ledord: ”Vi ska inte vara med i utveckling – vi vill leda den”

Vår målsättning är att dubbelt så många hjärtstartare kommer ut på arbetsplatser i Sverige och att utbilda 100 000 individer i hjärt- och lungräddning. Fler hjärtsäkra zoner i Sverige desto fler liv som bevaras.

Kontakta oss vid frågor om hjärtstartare och eventuellt pris

För frågor om utbud eller pris för hjärtstartare uppmanar vi er att ta kontakt med oss via telefon eller mail. Våra instruktörer har en lång erfarenhet inom akutsjukvård och tillsammans kan vi förändra förutsättningar på svenska arbetsplatser och förhoppningsvis rädda liv.