Köp och installera hjärtstartare för kontor

Funderar ni på att köpa hjärtstartare för kontor? Har det många gånger bekymrat dig över om er arbetsplats är tillräckligt säker om någon råkar ut för plötsligt hjärtstopp? Då kan vi förhoppningsvis hjälpa till.

Vi på Sjuksyrra har ett stort utbud av hjärtstartare, perfekt för kontoret, som står sig mycket bra på marknaden. När det gäller liv och död är det vitalt att välja rätt hjärtstartare för rätt miljö och slarv i det valet är inget alternativ.

Hjärtstartare finns i många olika versioner och storlekar och är lätta att anpassa till vilken miljö vi än befinner oss i. Om ert kontor är mindre kanske det passar med en mindre hjärtstartare som ändå är tillgänglig och lätt att plocka fram. Kvalitet har inte nödvändigtvis med storlek att göra, istället kan det vara bra att leta efter vissa specifika kriterier.

Välj rätt hjärtstartare för kontoret:

  • Interna kontroller av hjärtstartarens funktioner är standard och något att prioritera
  • Med en metronom får ni hjälp att hålla takten vid bröstkompressioner
  • Röstinstruktioner kan vara ett bra sätt att se till att allt går rätt till vid nödfall
  • Snabba defibrilleringstider
  • Kapacitet att spara räddningsdata via USB

Att spara räddningsdata efter ett ingripande kan vara ett bra sätt att utvärdera vad som gjordes rätt och vad som kan göras bättre till nästa gång. Att utvecklas inom hjärt- och lungräddning är värt att lägga lite extra tid på.

Kontakta oss gärna vid frågor om hjärtstartare

Våra instruktörer har erfarenhet inom akutsjukvård och vid frågor vill vi gärna att ni ringer eller mailar oss. Vi hoppas kunna vara delaktiga och göra ert kontor lite säkrare.