Vi på Livstjänst CMBL erbjuder dig första hjälpen utbildning i Uppsala. Med mångårig erfarenhet och gedigen kunskap kan vi kalla oss experter på första hjälpen. Alla våra utbildningar och kurser hålls av professionell vårdpersonal.

Samtliga kurser som vi erbjuder följer Svenska HLR-rådet riktlinjer avseende kursinnehåll och pedagogik.

Första hjälpen innebär att kunna rädda liv i livshotande situationer eller att kunna hjälpa personer med mindre skador. Det kan vara en trafikolycka, drunkningstillbud eller exempelvis en brand. Vi vill bidra till att fler människor i Sverige lär sig första hjälpen och att vi tillsammans bidrar till att hjälpa andra när olyckan är framme.

När olyckan inträffar och du är först på plats ska du kunna agera och hjälpa innan räddningspersonal är på plats. Den tiden det tar för ambulans att komma till plats är oerhört kritisk för den drabbades liv. Genom vår första hjälpen utbildning i Uppsala ger vi dig kunskapen och självförtroendet att våga agera direkt och rädda liv.

När du letar efter första hjälpen utbildning i Uppsala

Första hjälpen utbildning i Uppsala
Vi på Livstjänst CMBL har vår bas i Stockholm men kan utbilda runt om i landet. Utbildningarna sker ofta ute hos kund och vi tar med rätt utrustning som krävs om inte kunden önskar annat. Vi tillhandahåller första hjälpen utbildning i Uppsala till både privatpersoner och företag.

Vi är lyhörda och vill att ni som kund ska få ut så mycket kunskap som möjligt anpassat efter just dig eller ditt företag. För bästa verklighetsanpassning rekommenderar vi att utbildningarna sker hos dig som kund.

Kontakta oss angående första hjälpen utbildning i Uppsala

Du behöver inte ha några som helst förkunskaper, vi lär dig allt på plats. Vi skräddarsyr vår första hjälpen utbildning i Uppsala utifrån era önskemål, och förhoppningarna är att du efter avslutad kurs ska känna en trygghet och mod som får dig att ta steget fram när en medmänniska behöver hjälp.

Vill du kanske lära dig hur du hjälper en kollega som har satt i halsen eller när en nära anhörig drabbats av plötsligt hjärtstopp? Välkommen till oss på Livstjänst CMBL när du vill ha en professionell första hjälpen utbildning i Uppsala.