Första hjälpen kurs i Uppsala – Även för barn

Vad gör du om en vän, kollega eller ditt barn sätter något i halsen, skär sig, får hjärtstopp eller blir medvetslös? Med vår första hjälpen kurs i Uppsala blir du förberedd när olyckan är framme.

Vi heter Livstjänst CMBL och är specialister på första hjälpen och hjärt- och lungräddning. Vi är ett konsultföretag som erbjuder första hjälpen kurs i Uppsala till företag och privatpersoner. Vi utgår ifrån Stockholm men utbildar i hela landet.

Med vår första hjälpen kurs i Uppsala får du all kunskap och erfarenhet du behöver för att rädda liv. Våra instruktörer är professionella och har lång erfarenhet inom sjukvård.

Genom våra kurser lär du dig att utföra livräddande åtgärder, tills ambulansen och mer utbildad personal kommer till platsen. Genom våra kurser får du en ökad trygghet i personalgruppen, i hemmet, i din vardag och kan göra en stor skillnad vid akuta händelser.

Vår första hjälpen kurs i Uppsala räddar liv

Barn Första hjälpen kurs UppsalaEn kurs i första hjälpen lär dig att hantera en nödsituation där du är först på plats. Det kan vara en trafikolycka, drunkningstillbud eller exempelvis en brand. Vårt mål med vår första hjälpen kurs i Uppsala är att du bättre ska kunna hantera en stressad situation där en person drabbats av en olycka av något slag, och att du efter avslutad kurs ska känna en trygghet och mod som får dig att ta steget fram när en medmänniska behöver hjälp.

Alla har olika behov och erfarenhet första hjälpen. För att du eller din organisation ska få ut så mycket som möjligt av vår första hjälpen kurs i Uppsala anpassas den efter era behov. Du behöver inteha några som helst förkunskaper, vi lär dig allt på plats. Vi anpassar oss helt efter era tidigare erfarenheter, önskemål och behov. För oss är det viktigt att du eller din organisation ska få ut så mycket som möjligt av kursen. För bästa verklighetsanpassning rekommenderar vi att utbildningarna sker hos dig som kund. Givetvis tar vi med rätt utrustning som krävs om ni inte önskar annat.

Kunskap om första hjälpen är något som borde vara en självklarhet för alla. Vänta inte till den dagen då det är försent. Ta ditt ansvar idag och boka vår första hjälpen kurs i Uppsala redan idag.