Du har förmodligen sökt på “fördjupningskurs HLR” och då har du kommit alldeles rätt. Vi på Livstjänst tillhandahåller olika kurser inom hjärt- och lungräddning och oavsett vilken nivå du ligger på kan vi erbjuda en passande utbildning.

Hos oss kan du gå en fördjupningskurs, en utbildning som riktar sig till dig som förväntas agera i en nödsituation. Det kan till exempel vara inom räddningstjänst, för dig som jobbar som väktare eller livräddare.
Fördjupningskurs HLR För att gå en fördjupningskurs i HLR krävs att du har övat HLR senast 6 månader innan utbildningen – det kan du dock få på plats vid behov.

Du ska ha gjort webbutbildningen med godkänt resultat, samt ta med den godkända skrivningen till kursstarten. Dessutom ska du ha läst igenom kursboken som du får 1-2 veckor innan utbildningen startar.

Kursens upplägg

Kursen är en fördjupning i HLR och som deltagare får du använda dina kunskaper i ett verklighetsanpassat scenario. För bästa möjliga verklighetsanpassning kommer vi ut till er och utbildar, och givetvis har vi då med oss all utrustning och allt material som krävs.

Utbildningen varvar både teori och praktik och tar ungefär 4 timmar. Vi utbildar i grupper om 4-6 personer åt gången och kursen leds av erfarna instruktörer med erfarenhet av att vårda personer som drabbats av hjärtstopp.

Kontakta oss för en fördjupningskurs i HLR

Tveka inte att höra av dig till oss om du vill boka en fördjupningskurs i HLR med oss, så berättar vi mer och kan boka in ett passande tillfälle. Välkommen till Livstjänst.